Ne znate više šta da radite sa GLJIVICAMA I KOŽNIM OBOLJENJIMA? Ovo je efiksan način da ih se rešite!

74

Dugo se već mučite sa problemom gljivica i više ne znate šta da preduzmete, a da bude delotvorno.

Još ako pored toga imate problem i sa raznim ekcemima i kožnim oboljenjima sigurno vam je svega preko glave. Isprobali ste raznorazne preparate, posećivali lekare, salone, a problem se ne rešava. Imamo rešenje za Vas! Preaparat Fungapure!

Funga Pure
foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Fungapure poručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

Ne propustite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa za sva vremena!

( Glossy )