ZAPIŠITE RECEPT Reuma koju ljekari nisu mogli da ublaže: Žena otkriva kako se zauvijek oslobodila bola!

Datum objave:

- Advertisement -


Nakon duge borbe sa simptomima reume, jedna žena odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i isproba različite prirodne recepte koje nudi alternativna medicina.

Naime, ona je imala velikih problema sa tegobama u rukama, osećajem utrnulosti i jakim bolom, koji se noću naročito pogoršavao, prenosi Aura.ba.

- Advertisement -

Išla je kod lekara, koji su joj prepisivali različite medikamente u vidu tableta i krema, ali joj baš ništa od toga nije pomoglo.

- Advertisement -

A onda je naišla na recept koji joj je izgledao primamljivo i obećavajuće, pa ga je isprobala, računajući na to da ako ništa i ne dobije, neće ništa ni izgubiti.

“Do danas, iako je prošlo 10 godina od prve upotrebe, trnjenje ruku, noćni neizdrživi bolovi i buđenje, ispadanje stvari iz ruku više se nisu pojavili”, otkrila je žena.

Sastojci: 2 kg domaćeg livadskog meda, 1 litar destilizovane vode i 250 g suve deteline lucerke.

- Advertisement -

Priprema: Detelinu kuvati oko sat vremena na tihoj vatri. Kad je prokuvano procediti, pa pomešati sa medom. Dobro sjediniti i ostaviti da se ohladi.

Za najbolji rezultat, pojedite po 2 kašike ove smese svakog dana posle jela, 3 puta dnevno, savetuje uspešno izlečena žena.

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO