Razbio OCU glavu ispred kafane: Šutnuo ga “NA VOLEJ”, pa dokrajčio pred policijom

Datum objave:

- Advertisement -

Neverovatno brutalan zločin se desio pred mnogim scedocima

Nil Bedrok navodno je ubio svog oca Nila Faringtona tako što ga je “udarao vatrenim oružjem” u glavu tokom brutalnom napadu ispred jednog paba. Otac je navodno došao da pokuša da ga smiri nakon što se ovaj sukobio sa jednim od gostiju.

- Advertisement -

Tužioci ističu da je gospodin Farington (51) otišao u pab u Kirkbiju da pokuša da smiri svog sina, nakon što se 27-godišnjak posvađao sa drugim muškarcem i poslao poruku svom ocu “da će mu zubima izvaditi grkljan”.

- Advertisement -

Porota je čula da je Bedrok napao svog oca na ulici, gde ga je policija navodno zatekla kako udara Faringtona u glavu dok ovaj leži onesvešćen.

Mladić je u popodnevnim časovima otišao u pab, gde je popio nekoliko piva, a potom ušao u konflikt sa muškarcem koji je igrao snuker i koji ga je izazvao da izađu napolje da reše problem.

Tada je Bedrok pobesneo, zvao oca i pretio da će ubiti dotičnog mladića i zubima ga zaklati, prenosi Liverpool echo.

- Advertisement -

Otac ga je smirivao, a kad je video da ne može rečima da mu ublaži bes, zaputio se na mesto gde je izbio konflikt.

– Kad je Farington došao ispred paba, Berdok je vikao na oca i psovao ga, nakon čega ga je napao ispred objekta, pištoljem ga udarivši u glavu, a to je nastavio da radi sve dok se čovek nije onesvestio.

Snimci sa sigurnosnih kamera potvrdili su ovaj napad, kao i očevici koji su se zatekli na licu mesta.

– Njegov sin je nastavio da ga udara dok je ležao. Opisi onoga što je uradio svom ocu uključuju udaranje nogom u glavu, udaranje šakama u glavu, “volej” u glavu, udaranje glavom o trotoar i udaranje pištoljem po glavi – naveo je tužilac, opisujući reči svedoka. (objektiv.rs)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO