OSLOBODITE ZGLOBOVE OD NAGOMILANE SOLI: Čudesan rastvor ruskog travara za dvije sedmice potpuno oporavlja koštani sistem

Objavljeno:

Malahov tvrdi da će prestati da vas bole zglobovi i kosti i da ćete vidjeti da je cijeli koštani sistem postao pokretljiviji

Genadij Petrovič Malahov, ruski stručnjak narodne medicine koji je u više od 60 knjiga predstavio kako liječiti 200 najrasprostranjenijih oboljenja, smatra da nas zglobovi i kosti bole zato što se vremenom u njima nakupe kalcifikati soli koje bi trebalo izbaciti.

Posle dvije nedelje, Malahov tvrdi da će prestati da vas bole zglobovi i kosti i da ćete vidjeti da je cijeli koštani sistem postao pokretljiviji.

On navodi recept za čišćenje soli iz organizma koji je veoma jednostavan. Ovu kuru lečenja bi, međutim, trebalo sprovesiti, po mogućstvu, nakon čišćenja debelog creva (vodom i soli ili uobičajenim klistirom). Svakako, efekta ima i bez toga.

Uveče u 3 dl ključale vode spustiti 5 g lovorovog lišća koje je najbolje isitniti. Kuvati pet minuta, skinuti sa šporeta i staviti da odstoji (može i u termos) cijelu noć.

Sutradan procijediti i piti – po malo, u malim gutljajima tokom cijelog dana. Nikako ne ispiti cijeli rastvor odjednom, jer može izazvati komplikacije i krvarenje.

Tri noći zaredom praviti rastvor od lovora i piti tri dana. Poslije pauze od sedam dana kura se može ponoviti. Za hronične bolesti zglobova i kostiju rastvor piti pet dana.

Tokom sporovođenja kure sa lovorom, nemojte se uplašiti ako primetite da vam je mokraća crvena i da često mokrite. To je uobičajeno, budući da soli u organizmu počinju intenzivno da se rastvaraju i tako nadražuju mokraćnu bešiku.

Poslije dvije nedjelje, Malahov tvrdi da će prestati da vas bole zglobovi i kosti i da ćete vidjeti da je cijeli koštani sistem postao pokretljiviji. To znači da je liječenje lovorom uspjelo. Ako i dalje osjećate bolove – ponovite kuru.

Povezano

Najnovije