Čim je dobila ove fotke od muža, odmah je zatražila razvod: Da li vidite detalj koji otkriva pravu istinu (foto)

Objavljeno:

Na društvenim mrežama, posebno na Reditu i Tiktoku naići ćete na brojna iskustva i dokaze o preljubi u braku, fotografije i snimke koji svedoče o neverstvu, a upravo jedan takav podelila je Amerikanka.

Ona je na Tiktoku objavila video u kojem su slajdovi fotografija koje joj je poslao muž dok je bio na kratkom odmoru. Čim ih je pogledala, podnela je zahtev za razvod braka.

Kako je objasnila u snimku, dotični joj je rekao da ide u kazino, kao i da će prenoćiti u obližnjem hotelu. Poslao joj je i fotografije iz kupatila hotela kao dokaz, ali ispostavilo se da je tu napravio veliku grešku.

Postoji nešto na tim slikama što nedvosmislemo ukazuje da je muž na odmor poveo ljubavnicu…

“Suprug mi je slao svoje fotografije iz apartmana u kazinu, ali primetila sam čudne detalje i sada je slobodan. Vidite li o čemu se radi?”, pitala je druge korisnike TikToka.

Pogledajte video i recite nam da li znate u čemu je štros, šta ga je to odalo…

Dovoljan joj je bio jedan pogled da odmah shvati o čemu je reč. detalj na slici dokaz prevare drustvene mreze foto IZVOR: TIKTOK/PRINTSCREEN/SHESOUGH

Ako pažljivo pogledate slike, videćete da u kupatilu pored lavaboa stoje pegla za kosu i češalj, tipično ženski predmeti koji nikada bisu deo hotelskog asortimana.

Osim toga, muškarac na slici ne nosi burmu, što znači da je namerno skinuo dok je na “ljubavničkom izletu”.

Povezano

Najnovije