Čim je dobila ove fotke od muža, odmah je zatražila razvod: Da li vidite detalj koji otkriva pravu istinu (foto)

Datum objave:

- Advertisement -

Na društvenim mrežama, posebno na Reditu i Tiktoku naići ćete na brojna iskustva i dokaze o preljubi u braku, fotografije i snimke koji svedoče o neverstvu, a upravo jedan takav podelila je Amerikanka.

Ona je na Tiktoku objavila video u kojem su slajdovi fotografija koje joj je poslao muž dok je bio na kratkom odmoru. Čim ih je pogledala, podnela je zahtev za razvod braka.

- Advertisement -

Kako je objasnila u snimku, dotični joj je rekao da ide u kazino, kao i da će prenoćiti u obližnjem hotelu. Poslao joj je i fotografije iz kupatila hotela kao dokaz, ali ispostavilo se da je tu napravio veliku grešku.

- Advertisement -

Postoji nešto na tim slikama što nedvosmislemo ukazuje da je muž na odmor poveo ljubavnicu…

“Suprug mi je slao svoje fotografije iz apartmana u kazinu, ali primetila sam čudne detalje i sada je slobodan. Vidite li o čemu se radi?”, pitala je druge korisnike TikToka.

Pogledajte video i recite nam da li znate u čemu je štros, šta ga je to odalo…

- Advertisement -

Dovoljan joj je bio jedan pogled da odmah shvati o čemu je reč. detalj na slici dokaz prevare drustvene mreze foto IZVOR: TIKTOK/PRINTSCREEN/SHESOUGH

Ako pažljivo pogledate slike, videćete da u kupatilu pored lavaboa stoje pegla za kosu i češalj, tipično ženski predmeti koji nikada bisu deo hotelskog asortimana.

Osim toga, muškarac na slici ne nosi burmu, što znači da je namerno skinuo dok je na “ljubavničkom izletu”.

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO