DA JE MEGAN OVO URADILA, BILA BI RAZAPETA: Isplivala slika Kejt Midlton s kraljičine sahrane za koju kažu da je SKANDALOZNA

Objavljeno:

Iako je od sahrane kraljice Elizabete II prošlo tri dana, utisci se još uvijek ne sležu, a javnost ne prestaje da analizira svaki detalj s ovog istorijskog događaja.

Javnost, očekivano, najviše intrigira odnos među članovima kraljevske porodice, a posebno način na koji su se svi ophodili prema princu Hariju i Megan Markl, koji su se svojevremeno odrekli svih kraljevskih dužnosti i preselili se u Ameriku.

Očigledno je da do pomirenja nije došlo – Megan i Hari nisu čak prisustvovali ni prijemu uoči same sahrane, a vojvodtkinja od Saseksa je na sahrani bila na vidnoj distanci sa svima. Da ni britanska javnost nije naklonjena Megan jasno se vidi po diskretnim opaskama u zvaničnim medijima, pa čak i u televizijskim emisijama, ali i po različitim mimovima, fotografijama i komentarima na društvenim mrežama.

Tako su recimo na samoj sahrani kamere uspjele da uhvate Megan u nekoliko navrata sa suzama u očima, a ubrzo se upravo zbog toga našla na meti žestokih kritika. Malo je ko povjerovao da je riječ o iskrenoj reakciji, jer su je optužili za lažne suze i vrhunsku glumu.

3181201-megan-markl-profimedia0724308434-ff

foto: Profimedia

S druge strane, isplivala je fotografija Kejt Midlton sa sahrane na kojoj se smije dok razgovara s jednim od sveštenika, ali javnost je to ubrzo oprostila novopečenoj princezi od Velsa, te se ova situacija nije mnogo ni pominjala.

Naravno, Kejt je vjerovatno samo željela da bude uljudna i ljubazna, ali su se fanovi Megan Markl ubrzo zapitali šta bi se desilo da je situacija bila obrnuta? Da je Kejt ta koja je plakala, a Megan ta koja se smijala?

fdat00ewqaetwod

foto: Twitter

“Samo zamislite sramotu i haos da se Megan Markl pojavila na kraljičinoj sahrani i usudila se da se nasmije”, glasi rečenica koja kruži Instagramom i Tviterom.

I zaista – da se Megan nasmejala tokom kraljičine sahrane bila bi praktično “razapeta” u javnosti, daleko gore nego što je to bila zbog suza, a Kejt bi bila slavljena čak i da je sebi tokom sahrane dala oduška i pustila poneku suzu.

(Kurir.rs)

Povezano

Najnovije