ŽENA OTKRILA GENIJALAN TRIK: Postoji jednistavan način za pranje ladice od mašine, GARANTUJEMO DA NISTE ZNALI

Objavljeno:

Mnogi nisu znali da pretinac ima ovu jednu funkciju… Jedna ljubiteljica čišćenja oduševila je brojne korisnike društvenih mreža svojim pametnim trikom kojim je ladica njezine perilice rublja ponovno zablistala. Budući da prije nije imala pojma da se ladica može izvaditi iz stroja i zasebno očistiti, kako prenosi Mirror, ponosna mama nije znala koliko je postala prljava.

Naime, Faith je uspjela izvući ladicu nakon što je shvatila da ima mali komad koji treba gurnuti dolje, i uspjela ju je dobro očistiti.  Primijetivši da pretinac izgleda prilično prljavo, Faith ga je počela čistiti jednostavnom, ali učinkovitom kombinacijom tople vode za pranje posuđa, četkice za zube i krpe.

Nakon puno ribanja, Faith je uspjela da ladica perilice rublja ponovno zablista, a mnogi su bili impresionirani rezultatima. Mnogi su na sličan način bili zadivljeni očito malo poznatim trikom te također nisu imali pojma da se ladica može ukloniti i zasebno očistiti na ovaj način. “Kažu da svaki dan nešto naučiš. Eto, danas sam naučila ovo hvala”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Nisam znala za ovo… Sjajna ideja!” Nudeći pomoć onima koji nisu bili sigurni kako izvaditi vlastite ladice, razni članovi koji su već isprobali ovaj trik savjetovali su da pritisnu sredinu ladice, tačno tamo gdje se sipa omekšivač, prije nego što je nježno izvuku.

Izvor: večernji.hr

Povezano

Najnovije