U NJENOM KOLJENU TETIVE I HRSKAVICA BILI SU SASVIM ISTROŠENI: Sa ovim lijekom sve to je obnovila za samo 7 dana!

Datum objave:

- Advertisement -

U njenom koljenu tetive i hrskavica bili su sasvim istrošeni: Sa ovim lijekom sve to je obnovila za samo 7 dana!

Ponekad možemo da osjetimo bolove u koljenima i drugim zglobovima koji su jaki i teško podnošljivi.

- Advertisement -

Naše kosti usljed djelovanja određenih faktora mogu postati jako krhke i lako lomljive. Da biste to poboljšali potrebno je da uzimate zdravu hranu bogatu raznim hranljivim materijama, a naročito bogatu kalcijumom.

- Advertisement -

Kalcij je najviše zastupljen u mliječnim proizvodima, pa je upravo to razlog zbog kojeg ih trebate konzumirati. Kakav god da je intenzitet boli u koljenima ili kostima, možete ih ukloniti ako popijete samo nekoliko puta ovaj lijek.

Lijek koji treba da pripremite u sebi sadrži bademovo mlijeko koje je poznato po hranljivim materijama, odnosno ono u sebi ima omega-3 masne kiseline, A i C vitamin. Banana je obogaćena vlaknima, mineralima, B vitaminima, te kalijumom. Odmah počnite sa pripremom lijeka, kako biste pomogli svom tijelu i oslobodili se bolova.

Potrebni sastojci:

- Advertisement -

– 200 ml bademovog mlijeka
– 140 gr papaje
– banana
– 2 kašike meda

Priprema i način korištenja:

Priprema je vrlo jednostavno, potrebno je da ogulite bananu i papaju i isjeckate na male komadiće. Obratite pažnju da ne budu puno zrele. Stavite ih u bledner i dodajte bademovo mlijeko i med. Stavite jednu ili dvije kašike meda.

Ovaj preparat je veoma dobar za vaše zdravlje i ojačat će vas i spriječiti mnoge bolesti. Osloboditi će vas bolova u kostima i zglobovima, a potrebno je da ovaj napitak pijete 3 puta sedmično uz dorčak. Nakon nekoliko dana ćete primjetiti poboljšanje.

Izvor: vrijemezavas

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO