OČISTITE PLUĆA OD TOKSINA ZA SAMO 72 SATA: Prije svakog jela popijte OVAJ NAPITAK – PROVJERENO DJELUJE

Objavljeno:

Da bi detoksikacija uspjela, morate za početak izbaciti jednu vrstu namirnica iz ishrane

Ovaj recept će vam pomoći da pročistite pluća u samo 3 dana. Međutim, pre nego što počnete sa ovim tretmanom, važno je da izbacite sve mliječne proizvode.

Prvog dana, prije spavanja popijte šolju biljnog čaja. Da biste pomogli vašim crijevima da se riješite toksina koji izazivaju konstipaciju, i time ćete olakšati plućima da radite svoj posao.

Prije doručka iscijedite dva limuna u toploj vodi i popijte to.

Popijte 300 mililitara isceđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamenite ananasom. Ove dve voćke sadrže prirodne antioksidanse koji pomažu vašem disajnom sistemu.

U periodu između doručka i ručka popijte 300 militara cijeđene šargarepe – ovim potezom ćete alkalizovati svoju krv. Za vrijeme ručka obavezno morate unijeti sok od 400 militara koji sadrži kalijum, koji se u tijelu ponaša kao tonik za čišćenje.

Prije odlaska u krevet popijte 400 militara soka od brusnice, koji će se izboriti sa bakterijama u vašim plućima koje izazivaju infekcije.

Obavezno vježbajte.

Pored toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta – to će pomoći tijelu da se riješi toksina. Pored svega toga, inhalirajte se uz pomoć ulja od eukaliptusa.

Povezano

Najnovije