Oglas za apartman na Pagu privukao pažnju: Ljudi ne mogu vjerovati kako izgleda kuća

Objavljeno:

OGLAS za apartman na Pagu privukao je mnogo pažnje. Naime, apartman se nalazi u glomaznoj kući izgrađenoj tik do mora koja izgleda prilično nevjerojatno.

“Prodaje se apartman površine 95,80 m² u vili na Pagu. Sastoji se od dvije spavaće sobe, ima dvije kupaonice, boravak s kuhinjom i blagavaonom, terasu i balkon. Apartman se nalazi na visokom prizemlju, a pripada mu i parkirališno mjesto”, stoji u oglasu koji je osvanuo na Index Oglasima.

“Prvi red do mora, a u dvorištu su osim zajedničkog bazena i zajedničke popratne prostorije kao vanjska kuhinja, tuševi i sanitarni čvor. Iz dvorišta se spušta direktno na plažu. Svi apartmani imaju 4 zvjezdice”, dodaje oglašivač.

Kuća je izgrađena 2010. godine, a adaptirana je 2021. godine. Prodaje se za 173 tisuće eura (oko 1.3 milijuna kuna).

“Arhitekt ju je dizajnirao u Minecraftu”, “Kako je ovo dobilo građevinsku?”, “Balkoni u obliku sunčanih naočala”, čude se komentatori na društvenim mrežama.

Oglas možete pogledati OVDJE.

Na istoj adresi registriran i hotel čiji je vlasnik poginuo u lovu na lavove

Inače, na istoj adresi registriran je i hotel Biser, uz koji se nalazi ova kuća. Hotel se 2018. godine našao u fokusu javnosti jer je vlasnik Pero Jelinić poginuo u lovu na lavove. “Lav je bio trofej koji mu je nedostajao. Imao je puno trofeja visoke i vrijedne divljači. Nakon toga se namjeravao pomalo povući iz lova”, rekao je tad za Index Miljenko Badurina, predsjednik lovačkog društva čiji je Jelinić bio član.

“Bio je strastveni lovac na krupnu i sitnu divljač, i u toj potrazi obišao je veći dio svijeta. Posljednju godinu dana dao je svoj hotel u zakup baš kako bi se posvetio stvarima koje je planirao ostvariti i uživao u zasluženoj mirovini. Dočekao je nažalost najružniji kraj – poginuo je od onoga što je najviše volio”, rekli su tad njegovi prijatelji.

INDEX.HR

Povezano

Najnovije