Čovjek krenuo mijenjati grijač u bojleru, a doživio muk – prizor koji je zatekao okrenuo mu je želudac, da li vidite vi ovo?

Objavljeno:

Danas zbog interneta i razvoja modernih tehnologija u svijetu možemo vidjeti šta se desilo u roku od pet minuta, dobili smo cijeli svijet na dlanu.

Utrkuju se danas internet portali i društvene mreže ko će imati bolju i ekskluzivniju vijest. Normalno je sve to, klikovi su tu jer ljudi od tog zarađuju.

Naša današnja tema je jedan kućanski uređaj koji svako od nas ima u svojoj kući, kao što možete vidjeti, to je bojler, ne bi bio moguć život u jednoj porodici ukoliko se nema bojler. Služi nam da ugrijemo vodu i da se istuširamo toplom vodom.

Postoje mnoge legende o njemu, a jedna od njih je da se ne smijete kupati ukoliko je on uključen da vas ne bi ubila struja.

Jedan muškarac iz Niša je htio da popravi bojler, pošto mu se pokvario, muškarac je odlučio da otvori dno poklopca kako bi vidio da li je problem u osiguračima, ali kad je dno poklopca otvorio, doživio je veliki šok.

Sa dna bojlera je izlazila smeđa supstanca, poput piljevine je izgledalo, ali radilo se o tome da je to grijač koji je bio pomiješan sa plastikom i da je izgorio. Veliku pažnju je izazvala ova slika.

Povezano

Najnovije