ČUVENI PROFESOR MERMERSKI PODIJELIO RECEPT: Izliječit ćete cijeli organizam

Objavljeno:

Takođe je lek za zapaljenje zglobova i reguliše telesnu težinu

Ovo je recept za lečenje celog organizma: može pomoći u čišćenju krvnih sudova, izlečenju srca, obnavljanju imunološkog sistema, čišćenju jetre, bubrega, celog izlučnog sistema, a takođe i digestivnog sistema od patogene mikroflore.

Prеmа rеčimа čuvenog prоfеsоrа Hriste Меrmеrskog sa јеdnоg prеdаvаnja, njеgоv rеcеpt је u stvari hrаnа kоја pomaže cеlоm tеlu, а аkо je u pitanju tešla bolest, može pоmоći da se povuče.

Može pomoći u poboljšanju funkcije mozga i pamćenja, pomoći u zaštiti od srčanog udara i lečenju preživelih. Takođe je lek za zapaljenje zglobova i reguliše telesnu težinu.

SASTOJCI:

400 g proklijale pšenice

15 svežih limunova

12 celih glavica svežeg belog luka

1 kg pravog meda

400 g svežih oraha

PRIPREMA

Priprema proklijale pšenice: U prokuvanu staklenu teglu staviti 400 g pšenice, pa naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posle 10 – 12 sati čistu krpu preliti vodom i zrna dobro oprati i iscediti kroz gazu. Isceđenu pšenicu ostavite u tegli. Posle 24 sata dobija se pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

Sameljite proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Sameljite 5 limuna sa koricom i sve zajedno pomešajte u emajliranoj posudi. Od preostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostatkom mase dok smesa ne postane homogena.

Dodajte med i dugo mešajte drvenom kašikom, pa sipajte u tegle koje treba čuvati u frižideru. Posle 3 dana smesa je spremna za upotrebu.

Doziranje: Ova mešavina se uzima 1-2 kašike 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pred spavanje. Konzumirajte ga dok ne nestane. Za prevenciju – jednom godišnje.

espreso.rs

Povezano

Najnovije