U školi su je ismijavaIi zbog izgleda, a pogledajte je danas: Da li je moguće da ovako izgleda, ogromna transformacija, ne Iiči na sebe – sad svi žele da budu u njenom društvu

Objavljeno:

Ona je blogerica sa sada svima poznatog Tik Toka, ona je i glumica a njeno ime je Briar May. Kako je sama pričala, ona ima jako l0ša sjkećanja na školske klupe i školeske dane jer su je sva djeca maItretiraIa jer je ‘ružna.’ Zamislite to, koliko su djeca oduvijek bila drugačija, uvijek je bilo dobre i l0še djece, nije do vremena, do roditelja je, kako ih odgoje, i kakvi će oni biti van kuće.

Ona je danas prelijepa, uspješna mlada dama, ne stidi se svojih fotografija iz škole, pokazivala ih je prijateljima, ali i sama kaze, da ni oni ne mogu vjerovati da je ona tako izgledala. Da li čovjek stvarno moze toliko da se promijeni pitanje je bilo koji su joj mediji postavili?

Ona je rekla da frizura zubi i još neki detalji mogu uticati jako puno na svačiji izgled, pa tako je to uticalo i na njen. Pogledajte kako danas izgleda:

Povezano

Najnovije