DA LI JE PREPOZNAJETE? OVU PJEVAČICU SVI SMO VOLJELI, A NEDAVNO JE PROSLAVILA 67. ROĐENDAN: Ko je ona?

Objavljeno:

Lgendarna škotska glazbenica Annie Lennox krajem prošle godine proslavila je 67. rođendan, a na Instagramu je objavila fotografiju pokraj koje je napisala kako “stari, ali još bjesni” (“ageing but rageing). 

Annie se referirala na fotografiju koju je na Twitteru objavio stanoviti Jason Strummer. “Pozdrav Jasone Strummeru! (jeste li u vezi s pokojnim velikim Joeom?) Očito ste stvorili Twitter trend svojim upitom tko je ta osoba… OVA osoba..!! Dakle, možete li napraviti razliku između osobe u kamuflaži i biljke?? Haha! Stvorimo još jednu Twitter oluju, hoćemo li?!!!) Starim, ali još uvijek bjesnim! Blagoslov i ljubav…”, napisala je pjevačica grupe Eurythmics. 

Nakon odlaska iz Eurythmicsa Lennox se posvetila solo karijeri, a posljednjih godina okrenula se dobrotvornim kampanjama i političkom aktivizmu. 

Prije dvije godine otkrila je da radi na novim pjesmama dok je u izolaciji sa svojim suprugom Mitchellom Besserom i kćeri Lolom. Pjevačica je bila emotivna dok je obožavateljima govorila da joj je pandemija koronavirusa i zatvaranje bilo ”vrlo izazovno” te da se glazbom koristi kao načinom da se podigne.

d3icfjxxkaarien

Povezano

Najnovije