Trava na grobu mladića iznenada postala zelenija: Majka zaplakala kada je shvatila istinu! (VIDEO)

Objavljeno:

U maju 2014, Džejk Rejzig izgubio je svoju suprugu, sa kojom je proveo 65 godina. Džejk i Liz su imali romantičnu vezu zbog čega je jedva uspio da podnese taj gubitak.

Džejk od tada neobičnu rutinu u svom gradu u Teksasu. U 86. godini svako jutro odlazi u crkvu, a onda se sreće sa nekim od svoje djece i pije kafu. Konačno, dolazi kući i presjeca nekoliko ruža koje cvjetaju u njegovoj bašti. Na kraju, odlazi na groblje gde je Liz sahranjena, spušta ruže i zaliva travu.

U ljeto 2015. godine došlo je do preokreta jer je u Teksasu bila suša. Džejk je primjetio da se trava sušila oko Lizinog groba i postala braon, kao i svuda okolo. On je zalivao grob toliko dugo sve dok trava ponovo nije povratila boju.

Bio je to ljetni dan kada je Džejk primjetio ženu koja plače na susjednom grobu. Džejk je saznao da je tu ležao ratni veteran, a ovo mu je bila majka… U narednom periodu Teksas je zadesila strašna suša, što je uticalo i na travu na groblju.

Ono što je Džejk tada uradio oduševilo je ljude koji su čuli za ovo i zapalilo društvene mreže… Naime, djed je svakog dana zalivao travu na grobu vojnika dok ona ponovo nije ozelenela, što je strašno ganulo majku poginulog vojnika.

Povezano

Najnovije