Doktori isključili djevojku sa aparata: Njena majka odmah primjetila nešto ispod pokrivača! (VIDEO)

76

Sem Heming je imala sve što jedna djevojka može poželjeti. Ova 22-godišnjakinja iz Engleske je bila studentkinja prava. Ali jedne noći kada je ušla u auto svog dečka, njen život se okrenuo naglavačke.

U jednom trenutku, u toku vožnje, njen dečko je izgubio kontrolu nad autom i vozilo se vrtjelo nekoliko puta prije nego što se zaustavilo. On je prošao sa lakšim povredama, ali je Sem proletjela kroz šoferšajbnu i zadobila teške povrede glave i vrata. Još je bila živa kada su je transportovali u bolnicu, ali su doktori pripremili njene najbliže na ono najgore.

Doktori su neumorno operisali Sem i nakon 6 sati su je smjestili u indukovanu komu. Budući da 19 dana nije bilo pomaka, Semina majka je bila suočena s odlukom s kojom nijedan roditelj nikad ne bi trebalo da se suoči. Da li isključiti Sem s aparata koji su je održavali u životu? Teška srca je shvatila da je to jedina racionalna odluka.

Njena majka, Kerol, je došla da se oprosti od kćerke kada joj se učinilo da vidi da se nešto pomjera ispod pokrivača. Ostala je šokirana kada je zapravo shvatila da Sem pomjera prste. Ubrzo nakon toga je otvorila i oči!

Nesreća je kao posljedicu ostavila desnu stranu njenog mozga totalno nefunkcionalnom, stoga Sem mnoge stvari sada ponovo uči.

Ova hrabra djevojka ponovo uči da hoda i priča, ali se ne predaje. Kaže da se samog trenutka nesreće uopšte ne sjeća. Pogledajte video sa njenom inspirativnom pričom.