Ona ima 64 godine i svi joj zavide! Nema bore, njena koža je predivna a ovo je njena tajna !

Objavljeno:

Mislim da se svi možemo složiti oko jedne stvari – svi koristimo aspirin, zar ne ? I takođe mislim da bi svi ljudi širom svijeta trebali imati aspirin.Dakle, šta mislite – kada koristimo aspirin ? Obično uzimamo ovu čudesnu pilulu kada imamo problema sa glavoboljom, temperaturom ili kada primijetimo prve simptome prehlade.

Ima mnogo različitih koristi aspirina, ali – da li ste znali da ovu čudesnu pilulu koristiti da poboljšate zdravlje kože ? Da, i vjerujte mi – bit ćete zadivljeni rezultatima.U ovom članku pokazat ćemo vam 3 recepta za maske, koji će vam pomoći da podmladite svoju kožu i umanjite bore.

Limun i aspirin

– 3 aspirina

– 3 kašike limunovog soka

Upute :

Veoma je jednostavno, samo izmrvite aspirin, pomiješajte sa limunovim sokom dok ne dobijete pastu.Nanesite smjesu na lice i ostavite da djeluje 10 minuta.Nakon toga, operite hladnom vodom.

Med, jogurt i aspirin

– 5 aspirina

– 2 kašike meda

– 1 kašika običnog jogurta

Upute :

Prvo operite lice hladnom vodom.Zatim, trebate natopiti malo tkanine u čistu vodu i ostaviti u mikrovalnoj 30 sekundi.Zatim, nanesite je na vaše lice 10 minuta kako bi se otvorile pore i kako bi maska djelovala.Nakon toga, trebate osušiti kožu i nanijeti masku.Ostavote da djeluje 30 minuta.Isperite lice hladnom vodom.

Aspirin i voda

– 3 aspirina

– 3 kašike mlake vode

Upute :

Izmiješajte aspirin sa vodom i napravite pastu.Nanesite smjesu na lice i ostavite da djeluje 10 minuta.Isperite hladnom vodom.

Povezano

Najnovije