BOBAN RAJOVIĆ 29 GODINA VOLI JEDNU ŽENU: Evo kako ONA izgleda, otkrio 1 detalj iz njihovog braka

66

Mnoge javne ličnosti se trude da svoj privatni život sakriju od očiju javnosti, međutim pjevač Boban Rajović oduvek je otvoreno govorio o svom privatnom životu, pogotovo o periodu kada nije bio popularan.

– Ja sam ponosan na svoje djetinjstvo i na svaki dio mog života. Smatram da sam koračao nekim putem koji je bio zdrav, prav i čestit. Znam da imam jedan ozbiljno bogat život, a bogatstvo je u vremenu koje si proživeo – istakao je pjevač.

Skoro tri decenije uživa u skladnom braku sa suprugom na koju je veoma ponosan, ali ipak priznaje da ima određene zamjerke. Iako ste mislili da uglavnom žene pate za pažnjom, kod Bobana je drugačiji slučaj, prenosi Grand news.

– Iz moje žene je mnogo teško izvući izjavu ljubavi, a za 29 godina braka mogu na dvije ruke da izbrojim koliko mi je puta rekla da me voli. Ali to znači da me ne voli, nego što je takva, jednostavno je žena takvog nekog stava i onda se zaželim toga. Kada mi pošalje da me voli to me baš baš obraduje. Hiljadu puta sam joj poslao poruku da je volim, a odgovori budu: “Šta si sada skrivio” ili “Dobro, dobro”, a nekada čak mi odgovori: “Šta me smaraš” – otkrio je Boban i priznao da uživa u izjavama ljubavi i na njih brzo pada, naravno kada su od strane njegove supruge.

bobanig6

foto: Instagram

Kćerke su izgleda povukle na mamu, pa pjevač priznaje da mu često nedostaje po neki izliv nježnosti i od njegovih mezimica.

– Nekada mi zafali da mi neka od kćerki napišu da me vole jer ja onda dobijem još više snage. Naravno da znam da me vole najviše, ali nekada sam umoran i bijesan, usamljen a takva poruka mnogo znači. Ali najbitnije da su one ponosne na mene i hvala im na tome – ispričao je Rajović.

(kurir.rs)