SVJETSKI POZNATI DOKTOR (105) UPOZORAVA: Ako želite da ostanete živi, izbacite momentaIno OVE namirnice iz kuće – dokrajčiće vas jako brzo (Foto)

114

Kada je naše zdravlje u pitanju ,svi moramo biti svijesni koliko se upalo u zamku 21 vijeka, brzog zivota i brze hrane d amalo po malo krenuvši d djece pa sve do najstarijih, svaki dan unose jako nezdrave namirnice koje mogu izazvati i nazaIost svakim danom izazivaju razna 0b0ljenja.

Doktor o kome pišemo ima 105 godina i kako kaze najteže mu pada činjenica da je sve više i više b0lesne djece, koja nisu morala tako završiti, ali siIom prilika jasu..

On je nutricionista, svije4tski poznati doktor koji je dozivio tolike godine samo zahvaljujući kvalitetnoj i redovnoj prehrani ,kako i sam kaze, njegovo ime je sada poznato svima, Rik Grenkland. On je rekao da moraju ljudi izbaciti neke stvari, kao što je brza hrana, bijelo meso, to jeste pileći file, sirova riba i suši, kao i tartar. Kako su mnogi ostali iznenađeni on je rekao da sve ove namirnice uticu na mortalitet. On sve navedeno ne jede godinama.