PREPORODIT ĆE ORGANIZAM – ZA 24 SATA IZBACUJE SVE OTROVE: Toliko je jak da ga možete piti SAMO 2 PUTA GODIŠNJE – trebaju vam 2 sastojka (RECEPT)

135

Tradicionalni recept za napitak koji će preporoditi vaš organizam za samo 24 sata!

Detoksikacija organizma postala je imperativ u vremenu u kojem živimo. Stres, zagađenje, hrana prepuna aditiva, lijekovi koje konzumiramo, al*ohol i duvan, stvaraju u našem organizmu pravu pravcatu deponiju štetnih supstanci, koje permanentno truju naš organizam.

Svi ti štetni otrovi otpuštaju svoja dejstva u naš krvotok i na taj način dolaze do svakog pojedinačnog organa. Jasno vam je iz priloženog zašto je toliko važno da svoj organizam u određenim vremenskim intervalima čistite od nagomilanih štetnih materija.

Ali, podjedanko je važno i da izaberete adekvatan i delotvoran metod, koji je u isto vrijeme i bezbjedan. Mi vam donosimo recept za upravo jedan takav detoks tretman, koji će efikasnije od bilo čega očistiti vaše tijelo od otrova.

Eliksir od bijelog luka i crnog vina čisti telo od viška soli i masnoće, rješava problem nadutosti i viška kilograma. Koristi se tradicionalno već dugi niz godina i pokazao se kao veoma djelotvoran.

Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, a ovaj prirodan lijek pomaže da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Oni koji su ga probali tvrde i da će vas osloboditi stresa i hroničnog umora!

Sastojci: 12 čenova bijelog luka i pola litre crnog vina (može i kupinovo). Priprema: Očistite bijeli luk i usitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 nedjelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 nedjelje, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena: Ovo je jak prirodni lijek i zato ga primjenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje.