Mala Mia šetala sa majkom u parku, a poslije nekoliko minuta bila je MRTVA: Uzrok smrti će vas ŠOKIRATI

112

Petomesečna beba po imenu Mia iz australijskog Brizbejna preminula je od posledica napada vrane koji se dogodio u parku u tom gradu u nedelju.

Za vreme nesreće, mala Mia je bila sa majkom Simon u parku, koja je pokušala da je zaštiti od agresivne ptice. On se, naime, sagnula kako bi sa detetom u naručju pokušala da izbegne vranu, ali se u tom trenutku saplela i dete je nezgodno povredilo glavu prilikom pada, navodi se na sajtu Go Fund Me.

Mala Mia hitno je prebačena u bolnicu, ali lekari, na žalost, nisu uspeli da joj spasu život.

Otac Džejkob i majka Simon ne mogu da se pomire sa smrću svoje ćerke, a fondacija Go Fund Me pokrenula je inicijativu prikupljanja sredstava za organizaciju sahrane petomesečne bebe.

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Devojčicina tetka je u dirljivoj objavi na sasjtu pomenute fondacije napisala kako su Mijini roditelji stalno brinuli o njoj i kako su joj nesebično pružali ljubav.

– Radost koju je Mija donela svima nama ne može da se opiše rečima, ali smo je svi osetili u srcu – navela je ona.

Na žalost, ovo nije prvi put da stanovnici Brizbejna imaju problem u parkovima sa vranama.

Pre nekoliko dana zabrinuti prolaznik objavio je upozorenje da “pomahnitala vrana često teroriše ljude u ovom parku” i toplo je preporučio da izbegavaju šetnju po ovom mestu jer je više puta bio svedok napada vrane, gde se dešavalo da poneki čak budu i krvavi od posledica napada.

Niko, međutim, nije obraćao pažnju sve do trenutka tragedije sa petomesečnom bebom, kada je vrana uhvaćena i odneta.