ČIREVI, ARTROZA, PARADONTOZA, ŽENSKE BOLESTI: Nećete vjerovati za što je sve dobra ova prirodna metoda ukrajinskog doktora

Objavljeno:

Metoda je izvrsna za grčeve i bolesti živaca, a saveznik može biti i kod upale mozga te raznim bolestima krvi

Postupak liječenja predstavio je liječnik F. Karach na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa. Njegovi postupci za mnoge su sumnjičavi, ali lako je provjeriti njegove metode, dovoljno ih je samo iskušati.

Riječ je o učestalom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne tvari iz tijela eliminiraju, a mućkanjem dolazi do rasta imuniteta što znači da organizam dobiva sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumacije skupih, a često i ne učinkovitih lijekova.

Mućkanje je prema riječima liječnika, odlično riješenje kod tromboze, artroze, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosječnog čovjeka svakodnevno muče poput recimo glavobolje ili pak zubobolje te bronhitisa. Nadalje, tvrdi se, metoda je dobra za grčeve i bolesti živaca.

No, oprez, nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše jedna žlica maslinovog, suncokretovog ili sezamovog ulja koje se lagano miješa u usnoj šupljini 20-ak minuta.

Ako ste pravilno postupili tekućina koju ste ispljunili biti će bijela poput mlijeka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta dobro ih operite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tekućini koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.

S ispiranjem je idealno početi ujutro prije jela, a ako želite da vaše tegobe što prije prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvijek praznog želuca.

Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda učinkovita primjetiti ćete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije.

Za liječenje ovom metodom trebati će vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti kronične liječenje bi moglo potrajati i do godinu dana.

U početku procesa moguća ja i pojava simptoma prijašnjih bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničariti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces liječenja započeo.

Inače, ovaj postupak, tvrdi se, pojačava izmjenu tvari u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vrijeme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života te loše prehrane.

Zanimljivo je također kako zubi mućkanjem ulja postaju bijeli, a ova metoda pomaže i u podizanju kvalitete zuba, ponajviše u situacijama kada su oni klimavi primjerice kod paradontoze.

Kada je riječ o mućkanju i paradontozi, za tu je opasnu bolest najbolji je domaći med, provjereno djeluje.

Povezano

Najnovije