DOMAĆICE OTKRILE MAGIČNU PASTU ZA ČIŠĆENJE KUPATILA: BLJEŠTAVO BIJELE SANITARIJE POMOĆU 3 SASTOJKA KOJE VEĆ IMATE KOD KUĆE!

Objavljeno:

U današnjem članku ćemo pričati o jednoj veoma korisnoj stvari za koju vjerujemo da će vam puno pomoći kada je u pitanju čiščćenje kuće.
Mi smo svjesni toga da mi nemilice bacamo novac na razne hemikalije koje služe za čišćenje našeg doma, a ono što je najgore do svega one ne djeluju i ne možemo nikako da postignemo ono staro blještavilo stvari koje su neke stvari u našoj kući imale, a da ne pričamo o štetnosti po naše zdravlje.

Naime, u današnjkm članku vam donosimo jednu super stvar a potrebna su vam sao tri sastojka.

Sve što je potrebno da uradite jeste da pomješate pola šolje sode bikarbone, jednu četvrinu šolje hidrogena ii jednu kašikicu deterdženta za suđe.

Sve sastavite i izmješajte i ovu smjesu možete staviti na bilo koju površinu gdje se nalaze naslage, ali možete i na podove.

Sve to ostavite da djeluje nekih 20 minuta i onda ostatak te paste uklonite toplom vodom.

Rezultat će vas oduševiti.
Ni to nije sve, u nastavku vam isto tako donosimo i još par trikova koji će vam olakšati čišćenje.

Ukoliko imate drvene podove, postoji jedno super riješenje koje možete sami isto tako napraviti , a portrebno vam je da pomješate sirće, sapun i par sastojaka koji se koriste za čišćenje.

Ukolik želite da očistite mikrovalnu, nju možete da očistite uz pomoć pare, tako što ćete u jednu staklenu psoduu nasuti rastvor sirećeta i vode i sve što je potrebno jeste da uključite mikrovalnu na nekoliko minuta.

Vaš komentar?

Povezano

Najnovije