OVAJ ČAJ GARANTOVANO POMAŽE KOD UPALE BEŠIKE: Srpski travar dao tačan recept, jednostavna priprema, POMAŽE SVIMA!

Objavljeno:

Upala bešike i mokraćnih kanala vrlo je neprijatan problem izazvan najčešće bakterijskom infekcijom. Kada urin predugo ostane u kanalima, mogu se razviti bakterije zbog kojih će se tkivo mokraćnog kanala i bešike upaliti i postati bolno.

screenshot-6

Ko je imao upalu bešike, zna koliko je ovo neprijatno stanje – bolovi su iznenađujuće jaki, a nagon za odlaskom u toalet izuzetno čest. Narodni travar Momčilo Antonijević ima recept za čaj protiv upale bešike!

“Kombinujte nekoliko biljaka, koren koprive, hajdučku travu i kleku. Uzmite i vranilovu travu, peršun takođe pomaže, možete koristiti tinkturu ili mešavinu čaja. Pomešajte sve ove trave i napravite suvu mešavinu, pa jednu kašiku mešavine prelijte ključalom vodom i ostavite da odstoji do pola sata. Ovaj čaj se pije nešto češće, najmanje tri šolje dnevno a idealno je pet, i minimalno bi trebalo da ga pijete dve nedelje”, rekao je travar Momčilo Antonijević.

On je dao i “recept” za ulje koje pomaže, evo kako se koristi!

“Etarsko ulje vranilove trave razblažite nosećim uljem, maslinovim ili suncokretovim, nerafinisanim. Onda nekoliko kapljica ulja stavite na dlan, pa masirajte donji deo stomaka. Vranilova trava ima čak dve supstance koje imaju jako bakteriostatično i baktericidno dejstvo, što je čini odličnim saveznikom u borbi protiv infekcije mokraćnih kanala”, rekao je on.

Vranilova trava ili divlji origano u narodu se još zove džodžan, bakina trava i mravinac.

(MONDO)

 

Povezano

Najnovije