BUKVALNO JE SPAS ZA ŽENE: U šampon dodajte so i rješite najveći problem

Objavljeno:

Ovo je bukvalno spas za najveći problem miliona žena, a to je pretjerano mašćenje kose i nedostatak volumena

Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Tada imamo najviše volumena i prirodne teksture u kosi, a za sve možemo da se zahvalimo morskoj soli. Ali, zašto biste u 21. vijeku čekali da odete na more da biste imali savršenu kosu? U svakoj bolje opremljenoj radnji možete da nabavite krupnu morsku so koja čini čuda za kosu!

So možete da pomiješate sa vodom i malo parfema, pa da je koristite kao sprej za teksturu (ukoliko imate talasastu kosu) ili da je dodate u šampon kako biste dobili predivan volumen i onaj škriputav osjećaj skroz čiste kose.

Jedan od najprodavanijih šampona na svijetu nastao je upravo tako – ljudi su pomiješali bazu za šampon sa malo ekstrakta organskog limuna i mnogo soli i dobili su proizvod koji otklanja mrtve ćelije kože, uklanja sve nakupljene nečistoće i čini da kosa cijeli dan bude puna volumena i predivnog mirisa.

Ne morate da kupujete skup šampon da biste to postigli – dovoljno je da pomiješate malo krupne morske soli, limunovog soka i omiljenog šampona i time da perete kosu nekoliko puta sedmično. Rezultati ne mogu, a da vas ne oduševe! (novi.ba)

Povezano

Najnovije