7 STVARI KOJE MUŠKARCI MRZE KOD ŽENA U ČETRDESETIM: Ovo ne mogu da oproste!

Objavljeno:

Donosimo vam sedam stvari koje muškarci ne podnose kod žena u četrdesetim:

Kratku kosu – Iako stilisti garantuju da kratka kosa često podmlađuje ženu, a kratki bob je jedna od najpopularnijih frizura, ipak muškarci svarno, stvarno ne vole kratku kosu kod svojih supruga, djevojaka.

Ukoliko imate gustu i zdravu kosu, možete da je pustite da slobodno raste iako ste duboko zagazile u četdesete.

Prekomjerna težni – Muškarci stvarno ne vole kada im je žena gojazna. Ali, na žalost, svaka druga žena se u četrdesetim ugoji i zakorači u gojaznost.

Bez obzira da li se vaš izgled dopada vašem mužu ili ne, ne smijete da dozvolite da vam kilaža varira. To je pitanje zdravlja, a ne izgleda.

Loši zubi – danas su žene spremnije da novac daju za botoks, nego za stomatološki pregled.

To nikad ne smIJete sebi da dopustite. Zdravi zubi znače zdrava creva, a zdrava crIJeva garantuju dobar imunitet.

Dlake na na usnicama – svaka njegovana žena otići će na lasersko uklanjanje dlaka na na usnicama, a ako nije u mogućnosti da uradi to, ona će voskom uklanjati nepotrebne dlačice.

Ravna obuća – možda vi ne možete više da podnesete da hodate u štiklama, ali upravo su one, za muškarce, odraz ženstvenosti.

Ne mora to biti štikla od 15 cm, dovoljno je da nosite male potpetice koje će izdužiti vaš izgled i nogama dati vitak izgled.

Velike torbe – samo žena zna šta sve stane u njenu torbu, ali da li ste znale da muškarci ne podnose ovaj teret koji žena vuče. To je za njih jednostavno odbojno!

Pogled koji potjcenjuje i procjenjuje – svaka žena zna da muškarac najviše voli kada dama gleda sa divljenjem.

Složićete se da to zavisi samo od njih, nikako od nas. Ako žele da ih žene gledaju umilno, taj pogled moraju da zasluže!

(Stil.kurir.rs)

Povezano

Najnovije