Nisu cigarete, alkohol, a ne pomaže ni zdrava hrana: ISIDORA JE GOVORILA DA JE JEDNA STVAR OKIDAČ ZA DOBIJANJE RAKA!

57

Isidora Bjelica je preminula u 52. godini života, a o svojoj borbi sa teškom bolešću javno je govorila.

Jednom prilikom čak su joj bili bolji rezultati, pa iako tada nije znala da će se bolest vraćati čak 4 puta, Isidora je rekla da smatra da je stres okidač za ovu bolest.

“Nema tu ni prevelike ekstaze i sreće, jer kancer je hronična bolest. To što sam uspela jeste neverovatno, lekari su vrištali, jeste neverovatan uspeh, ja znam da borba još sledi, da se bolest ne vrati, tako da odmora nema”, kazala je Isidora 2016. godine za “Super ženu”, pa dodala:

“Nema čarobnog leka, svaki kancer, svaki čovek je drugačiji. Morala bi da se traži jedna idealna formula oficijelne terapije koja podrazumeva hemioterapija, imunoterapija, biološke terapije i jedne dobre suplementacije aliternativne uz psihološku pomoć koja uvek daje rezultate i to je trougao. Ako insistirate samo na jednom delu uvek dolazi do problema”, rekla je Isidora.

“Kad mi žene prilaze na ulici, koje imaju iste dijagnoze kao i ja, mi kad pričamo, niko nije pušio, pio, zdravo se hranio, ali imamo jednu zajedničku osobinu – sve smo doživele velike tuge, velike stresove i ako mene pitate, to je okidač, velika tuga, stres, a oko toga niko ne radi”, govorila je Isidora u intervjuu.

“Ljudi odlaze iz ove dimenzije onda kad više ne mogu da izdrže psihološki.”

Izvor: kurir.rs