Beskućnik je ušao u Burger King i pitao što može dobiti za 50 centi, odgovor radnika bio je predivan

Objavljeno:

Beskućništvo je oduvijek bilo veliki problem, no u svijetu u kojem bogati postaju sve bogatiji, a siromašni sve siromašniji, sve je više onih koji nažalost izgube sve što imaju i završe na ulici. To se dogodilo i jednom muškarcu iz ove priče.

Život mu se totalno promijenio nakon što je počeo živjeti na ulici. Beskućnika ima svakakvih pa im mnogi ljudi ne žele davati novac jer misle da će sve potrošiti na alkohol ili čak drogu. To stvara dodatan problem onim beskućnicima koji novac zaista skupljaju za hranu.

U očajničkom trenutku, jedan je beskućnik ušao u Burger King restoran u SAD-u te blagajnika pitao što može dobiti za 50 centa, što je nešto više od 3 kune. Naravno, realan odgovor bi bio “Ništa” jer na jelovniku nisu imali ništa što košta toliko malo. Međutim, mladi radnik Matthew Resendez učinio je nešto zbog čega je kasnije završio u medijima.

Mladić već neko vrijeme radi u Burger Kingu i dobar je radnik, no ovaj dan je bio zaista poseban jer je pokazao da se dobro dobrim vraća. Nakon što ga je beskućnik pitao što može dobiti za pola dolara, mladić mu je rekao da može zadržati svoj novac i da će mu on vlastitim novcem kupiti obrok.

Beskućnik je bio oduševljen dobrim djelom mladića kojeg ni ne poznaje. Međutim, nije beskućnik jedini koji je bio dirnut ovim prekrasnim činom. Jedna osoba koja je također jela u njegovom Burger King restoranu vidjela je što je Matthew učinio te mu odlučila dati napojnicu od 100 dolara. Osim toga, poslala je i pismo Burger Kingu u kojoj je pohvalila mladića i napisala da mogu biti ponosni na svog radnika.

I Matthewova majka je znala da joj je sin dobra osoba, no i ona je ostala iznenađena kad joj je kod kuće ispričao što se dogodilo. Ponosno je priču podijelila na Facebooku, a onda se vijest proširila na medije.

Bravo, Matthew!

Povezano

Najnovije