Ovo je pravi HOROR: Majka je zaspala sa bebom, a kad se probudila dočekao je ZASTRAŠUJUĆ prizor

Objavljeno:

Lori ne zna kakve su bile namere gospođe Haris

Lori Bet Snider je doživela najgoru noćnu moru svakog roditelja. Njenu bebu, ćerkicu Lorelai su primili u jednu bolnicu, a naravno ona je sve vreme bila uz nju.

Kako su obe bile mnogo umorne i nisu dugo spavale zbog pregleda, vađenja krvi, testiranja i slično, kako bi saznali šta nije u redu sa bebom, uspele su malo da odspavaju. Lori je spavala nešto duže od sat vremena, a kad se probudila videla je da beba nije u sobi.

Kada sam je našla, bila je u bolničkoj sobi kod druge žene, u njenom naručju, u sobi sa 6-7 medicinskih sestara koje su se smejale i igrale sa njom. Nisam poznavala tu gospođu. Nije bila ni sestra ni doktor. Samo neki pacijent. Uzela sam joj Loreai iz ruku. Iako je insistirala da se vratim u sobu bez Lorelaj, stalno je ponavljala da treba da se odmaram.

Rekla sam joj da sam u redu i da ću uzeti svoju ćerku – započinje priču Lori, koja je svoje iskustvo podelila na Fejsbuku. Lori kaže da je ta žena uzela i bebine stvari sa sobom, pelene i kolica, pa se ona zajedno sa svim tim stvarima vratila u svoju sobu. Pratile su je medicinske sestre koje su je uveravale da beba nije bila u opasnosti i da one znaju tu pacijentkinju.

– Kada sam se okrenula, videla sam i da nas ta žena gospođa Haris, prati, i opet je insistirala da ostavim dete kod nje. Tek tad su je sestre sklonile iz moje sobe. Kasnije su ih prebacili na intenzivnu negu, gde postoji i obezbeđenje. Lori ne zna kakve su bile namere gospođe Haris, samo kaže da mnogi ne budu tolike sreće i da su otmice dece sve češće. (objektiv.rs)

Povezano

Najnovije