VRIJEME JE DA OČISTITE RADIJATORE: Žena na društvenim mrežama otkrila trik, sva prašina izlazi, očišćeni za minutu

Objavljeno:

U radijatorima se vremenom nakuplja prljavština. I dok onu spolja možemo da uklonimo tako što ćemo je jednostavno prebrisati, one unutra je malo teže riješiti se.

Međutim, jedna djevojka je na TikToku otkrila sjajnu caku, poslije koje ne samo što su radijatori čisti, već i kuća prelijepo miriše.

Naime, ona je pokazala u videu da koristi mirišljavi sprej za dezinfekciju kako bi očistila radijator, a čitav trik je u tome što pod pritiskom kojim se izbacuje sprej iz ambalaže, prašina ispada ispod radijatora.

Nakon što je pokupila svu prašinu s poda, sakupila je u lopticu i dodala: “O Bože, pogledajte koliko prašine!”.

nintchdbpict000641705291

Ljudi su oduševljeni njenim trikom, za koji može poslužiti bilo koji osvježivač prostora ili sredstvo za dezinfekciju u spreju, koje izlazi pod jačim pritiskom.

Osim toga, neko je u komentarima dao i još jednu praktiču ideju – na pod možete postaviti peškir ili nekakav papir, kako bi prašina padala tu, a ne svuda po podu.@cleaningwithcharl

Almost at 7k omg!!! Guys thankyou!!

Pogledajte video OVDJE. 

A tu je i ovaj trik:

A tu je i ovaj savjet:

Puno stvari u kućanstvu može se odraditi na jeftiniji i jednostavniji način, a to dokazuje i video koji je objavila jedna korisnica u kojem je pokazala kako brzo i lako očistiti radijatore.  Prvi korak u čišćenju je postavljanje jednog ručnika i plastične posude ispod radijatora – kako ne bi nastala lokva vode. Zatim uzmite jednu mjericu praška za rublje i kipuću vodu te ih pomiješajte. Lagano izlijevajte mješavinu u radijator – kada izađe s druge strane vidjet ćete koliko prljavštine uklanjate, pa ponovite postupak još jednom ako je potrebno. 

Također, imajte na umu da bi za ovu metodu čišćenja radijatori trebali biti na plin – oni električni mogli bi se oštetiti.  Osim što ćete temeljito ukloniti prljavštinu, cijeli dom će lijepo mirisati, prenosi The Sun.

Povezano

Najnovije