OTKRIVENO ČIME SE ILDA ŠAULIĆ BAVI U AMERICI: Slabo pjeva, pa pokrenula biznis, EVO KAKO ZARAĐUJE, ZA SAT VREMENA OZBILJNA SUMA

92

Ildi Šaulić je osim muzike, velika ljubav i bijeli sport koji je voljela od malena i to zbog Monike Seleš. Svoje djetinjstvo je posvetila treniranju tenisa, a svojevremeno je bila među 500 teniserki sa WTA liste, piše Blic.rs.

Pošto su nastupi i dalje prorijeđeni zbog korona virusa i posla nema kao nekad, Ilda Šaulić je svjesna da mora da nađe drugi vid zarade.

Istina, i ona je kao i njena mama Goca, te brat Mihajlo i sestra Sanela naslijedila od pokojnog oca Šabana i novac i nekretnine, ali svakako smatra da mora da zarađuje i sama.

Čak i njen muž Bojan ima dobar biznis u Americi, međutim, pjevačica je svjesna da treba i ona da doprinosi finansijski, pa je odlučila da otvori školu tenisa u Americi.

– Ilda je prelomila i preselila se sa kćerkom u Ameriku. To mnogo znači njenom mužu jer on tamo radi, a sad je i Ilda pokrenula svoj biznis – započinje izvor za “Scandal” i dodaje:

  • Malo je poznato da je Ilda kao dijete trenirala tenis i da je bila baš talentovana. Šaban tada nije štedio, pa je plaćao najbolje teniske trenere po Srbiji i Evropi nadajući se da će Ilda biti uspješna teniserka, ali kao što svi znamo okrenula se pjevanju. Naravno ne može ona da naplati kao profi teniseri koji drže treninge klincima, ali kako je u Americi sigurno da može da uzme fine sume, možda čak i do 100 dolara po satu. A ako uzmemo u obzir da na svakom času ima po dvadesetoro djece, onda je izvjesno da odlično zarađuje – završala izvor za gorenavedeni list.