Otišla je na žurku i osjetila jake bolove: Ljekari su joj saopštili ČUDESNU ISTINU o kojoj pojma nije imala

Objavljeno:

Naredna četiri sata bila su ključna

Lorna Gudins (25) iz Milton Kinesa saznala je da je trudna samo četiri sata pre porođaja. Ona je napustila žurku na kojoj je bila i zbog izbočine koju je primetila na stomaku i bolova koje je dobila, otišla u bolnicu.

Da stvar bude još više neverovatna, uradila je test na trudnoću prošlog meseca i bila je negativna.

Četiri sata nakon što se javila u bolnicu u Nortemptonu, Lorna je rodila ćerku, a sve se dogodilo 1. avgusta.

Njen partner Nik Burdijak (42) nije mogao te večeri da dođe u bolnicu, jer se zapio sa drugarima, pa nije bio u stanju da ode bilo gde, a ni on nije očekivao da će Lorna i on baš te večeri dobiti drugo dete

– Mesecima sam se osećala grozno i stalno sam bila naduvena. Čak sam u julu uradila test na trudnoću za svaki slučaj, ali bio je negativan. Tada sam otklonila svaku sumnju o trudnoći. Tog dana kad sam bila na žurci kod prijatelja, ceo dan mi nije bilo dobro i imala sam bolove koji su u jednom momentu bili baš jaki, pa su me odveli u bolnicu – istakla je Lorna, prenosi The Sun.

Odmah po prijemu, lekari su joj rekli da je trudna i da će se iste večeri poroditi.

– Nisam mogla da verujem. Čak nisam stigla ni da kažem suprugu. Neko mu je dojavio i on je bio šokiran, a te večeri je bio sa društvom u pabu. Bio je to veliki šok. Sada se navikavamo na život sa još jednom našom ćerkom koju nismo baš sada očekivali – dodala je ona.

Lorna i Nik prošle godine dobili su prvo dete, ćerku Vivijen, a sada su roditelji malene Dafni. (objektiv.rs)

Povezano

Najnovije