3 ZNAKA DA JE VAŠ MUŠKARAC NESRETAN SA VAMA: Mnoge žene ovo ne primijete na vrijeme

Objavljeno:

Borba za očuvanje ljubavnog odnosa uzrokuje napetost za vas i vašeg partnera. U idealnom slučaju moći ćete razgovarati o svojim problemima i više neće biti tajna da li je vaš partner nesrećan ili ne.

3 upozorenja da je vaš partner nesrećan s vama u vezi

  1. Primjećujete promjene u ponašanju vašeg partnera: Možda je kupio konzolu za video igre, a nikad ranije nije pokazao interes za video igre. Ili se možda oblači u drugačijem stilu nego što je prije. Ove vrste promjena mogu biti znakovi da je vaš partner potajno nesrećan.. Promjena u ponašanju vašeg partnera možda nije znak da će naći nekog drugog, ali očigledno osjeća potrebu za promjenom. Ako više vremena provodi sam ili previše vremena provodi sa drugim ljudima, svakako biste to trebali shvatiti kao znak upozorenja da je vaš partner tajno nesrećan, jer očigledno bježi od nečega.
  2. Vaš partner je emocionalno nedostupan. Emocionalno varanje je jedan od načina na koji se vaš partner može udaljiti od vas. On dijeli svoje emocije, misli i pažnju sa nekim drugim. Mnogo ljudi ovo vidi kao izdaju koja će dovesti do raskida veze.
  3. Vi ili vaš partner loše spavate. Nesanica je čest znak depresije. Nemogućnost spavanja može biti i znak anskioznosti. Kao rezultat nedostatka sna, vaš partner može imati nedostatak energije. Jedno je istraživanje otkrilo da loš san utiče na kvalitet odnosa i obrnuto; loš odnos utiče na kvalitet sna.

Ako se bilo ko od vas suočava s hroničnim umorom, to može uticati na vaš rad, porodicu, mentalni i emotivni život. Spavanje na kauču ili u spavaćoj sobi za goste još je jedan zabrinjavajući znak upozorenja. Vaš partner signalizuje da treba prostora. Moguće je da su se osjećaji prema vama promijenili, a intimnost zajedničkog spavanja je postala neugodna za vašeg partnera.

Povezano

Najnovije