2 MINUTA POSLA, A CIJELA KUĆA MIRIŠE DANIMA: Domaćica otkrila jeftin trik za čišćenje – kako se toga nismo sjetili ranije?

Objavljeno:

Jedna domaćice podIijelila je genijalan trik na Instagramu a koji će učiniti da vam cijeli dom miriše na svježe. Što je još bolje, biće vam potrebno svega par minuta da to i uradite, piše Mondo.rs

Najbolji način da vam kuća zamiriše jeste da osvježite krevete. Bez obzira na to koliko često ih usisavate, ovi komadi nameštaja vremenom poprime neprijatan miris, a da ne pričamo da postaju leglo bakterija i virusa. Ne zaboravite da na kaučima i krevetima spavamo i izležavamo se, što znači da ipak provodimo dosta vremena na njima i ostavljamo tjelesne izlučevine… A minus je što se ne peru toliko često, obično jednom godišnje.

ciscenje

Jedna domaćica je na Instagramu podijelila savršen trik od svega par minuta, a koji ne samo da će učiniti da ovi komadi namještaja zamirišu, već i da vam se cijeli dom osjeća na čisto i svježe. Možete ga praktikovati kad god poželite, pa i na svakih mjesec, a prijatan miris će se zadržati danima…

Prvo s kreveta uklonite sve ukrasne jastuke i poprskajte ga sprejem za osvježavanje tkanine. Zatim, u jastuke stavite namirisane maramice za sušilicu veša.

“Većina ljudi samo poprska kauč, ali miris tako traje samo dan, dva”, objasnila je ova domaćica zu video koji je objavila na mrežama.

Sprejevi za tkaninu se upotrebljavaju kako bi neutralisali mirise, a dobra vijest je da mogu da se koriste na raznoraznim materijalima.

“Kako se ranije nisam toga sjetila?”, “Ovo moram da probam”, “Još jedan briljantan savjet, hvala ti na sjajnim postovima”, nizali su se komantari uz video.

Povezano

Najnovije