Prve bračne noći se razočarala u muža, pa mu razbila glavu: Ukrala mu i novac, ali na ovo nije računala!

Datum objave:

- Advertisement -

Ugovoreni brakovi nisu ništa novo i nepoznato u Indiji, ali to da mlada već prve bračne noći napadne čekićem mladoženju i razbije mu glavu, to je već nešto neočekivano.

A upravo takav slučaj zabeležen je prošle sedmice u državi Utar Pradeš, odnosno Kunda Kurd selu, gdje je Saira Ravi (32) napala muža Kulama poslije prve bračne noći i s nekoliko udaraca čekićem, poslala ga je u bolnicu, piše India Today.

- Advertisement -

Navodno je bila razočarana u njegove se*sualne mogućnosti u krevetu, ali izgleda da je, prema novim izvještajima iz policije, prije razlog bio taj što je muž bio dobrostojeći jer je pred bijeg iz njegove torbe Saira ukrala pozamašnu sumu novca.

- Advertisement -

“Njih je spojio zajednički prijatelj tradicionalnom metodom ugovaranja braka. Sve je kulminiralo kada su prve bračne noći ostali sami. Dok je Kulam bio srećan što je s njom, ona je izgleda imala samo jedan cilj – da ga opljačka i pobjegne. Međutim, mladoženja je na vrijeme javio familiji šta se dogodilo, dok je ležao na podu budeći se iz nesvijesti. Kako su oni živjeli blizu, izletjeli su iz kuća i na motorima su pohitali ka autobuskoj i željezničkoj stanici da je stignu. I uhvatili su Sairu”, objavila je policija Kunda Kurd sela.

Saira očito nije očekivala tako brzu reakciju familije i imala je mnogo sreće, jer su oni mogli da je linčuju, a zapravo su prilikom hvatanja samo pozvali policiju, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO