Bila sam sa OŽENJENIM kolegom sa posla: MRZIM samu sebe, a kada sam vidjela fotografiju njegove ŽENE, bilo mi je još GORE, a evo i zašto

76

“Bila sam sa oženjenim kolegom s posla. Osjećam se grozno i ne mogu sebi da oprostim. Mislila sam da nisam sposobna za tako nešto”, napisala je na Internetu žena koja je željela da ostane anonimna.

On ima 49 godina, a ona 29 godina i zajedno rade u agenciji za nekretnine.

Jedne večeri su otišli na piće kako bi razgovarali o nekoliko projekata na kojima su radili. No, brzo je razgovor krenuo dalje i činilo se kao da su na prvom dejtu. On je htio da zna sve o njoj i upućivao joj je dosta komplimenata.

“Dok smo napolju čekali taksi, zagrlio me je. Odjednom su mu ruke bile na mom struku i ljubio me je. Na kraju smo otišli u moj stan, ali mi je bilo muka čim se završilo. Šta sam uradila?”, napisala je djevojka i dodala je: “Mrzim samu sebe, a najgore je što sam vidjela fotografije njegove žene i izgleda veoma drago”.

Komentari ispod njene priče su bili mnogobrojni, a ovo su neki:

“Pogriješila si, ali vidjela si i sama da to nije za tebe”, napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: “Najbolje što možeš da uradiš je da nikada više ne budeš sa njim. Uloži svoju energiju u nešto što će da ima budućnost, oženjen muškarac to sigurno nje”, prenosi The Sun.

(Žena Blic)