Ona je imala 340 kg, nije mogla sama da se okupa, ni da ustane iz kreveta: Danas ima samo 70 kg, oči će vam stati kad je vidite

68

Mila je izgubila toliko težine da niko ne može da povjeruje kako izgleda, uključujući i nju samu.

Kada se Mila Klark pojavila u emisiji “Moj život sa 300 kilograma”, bez ikakvog razmišljanja svrstana je u najteže učesnike ovog rijalitija. Sa 340 kilograma, ništa nije mogla da uradi sama – djeca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko toga da su je kupali i pomagali joj da ide u toalet.

Milina težina spriječavala ju je čak i da se uspravi u krevetu, pa joj je i u tome bila neophodna pomoć djece.

U očaju, prijavila se za emisiju “Moj život sa 300 kilograma”, vjerujući da samo čuveni dr Nau može da joj pomogne. Tako je i bilo, doduše ne odmah. Milina zavisnost od hrane često joj je uništavala svaki napredak i izazivala velike svađe sa dr Nauom.

Tri godine trajala je njena borba. Nakon početnog gubitka kilograma, klasifikovala se za bajpas želuca, poslije čega je nastavila da mršavi.

Zarekla se da se više nikada neće vratiti brzoj hrani jer, kako ju je upozorio dr Nau, to je prvi korak ka ponovnom životu u krevetu kakav je vodila.

Nastavila je da živi disciplinovano, a kilogrami su se topili.

Danas, Mila ima 71 kilogram. Izgubila je fantastičnih 269 kilograma. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a morala je da mijenja i čašice na koljenima, jer su joj propale zbog viška kilograma.

Mila danas svoje mnogobrojne fanove na Instagramu redovno obavještava o svojim svakodnevnim aktivnostima, a od zdravog stila života ne odustaje. (novi.ba)