UZ OVAJ TRIK NEĆETE MORATI DA KREČITE! Pomiješajte 3 jeftina sastojka i zid će ZABLISTATI – milioni ljudi oduševljeni!

Objavljeno:

Ako ste ove godine planirali da krečite, kada čujete za ovaj trik razmislićete još jednom. Caku za čišćenje zidova podijelila je jedna mama na TikToku i oduševila bezmalo devet miliona ljudi!

Ako imate djecu u kući, a pogotovo onu uzrasta do šest godina koja voli da “žvrlja” po zidovima, posebno ćete biti oduševljeni, kažu svi koji su pogledali ovaj video na društvenim mrežama.

n4025vr01sl161

Koliko god da vodite računa o higijeni kuće, čistite i perete, neminovno je da se zidovi zaprljaju. Međutim, postoji veoma jednostavan način da vam zidovi zablistaju, a dom zamiriše. Sve što vam je potrebno već imate u kući.

Trik koji je mnoge oduševio podijelila je izvjesna Tanja koja se na TikToku predstavlja kao “pasionirana ljubiteljka čišćenja”.

“Evo trika za koji biste voljeli da ste ga ranije znali”, rekla je u videu.

U malo većoj činiji je pomiješala vodu, sodu bikarbonu i pozamašnu količinu sredstva za dezinfekciju. Malo je razmutila sastojke i u tečnost umočila valjak za krečenje. Ovlaš ga je procijedila, a potom njime “prebrisala” zidove. Efekat je nevjerovatan i to bez ribanja!

Inače, soda bikarbona često se koristi za čišćenje raznih površina po kući jer djeluje kao blago abrazivno sredstvo i izbjeljuje površine.

“Mogla bih da zaplačem. Čistim zidove krpom od svoje devete godine”, napisala je jedna korisnica.

Povezano

Najnovije