U UTORAK JE IMALA 72 kg, A U NEDJELJU 68: Ova biljka je čudo – NEMA SUMNJE

Objavljeno:

Mnoge od nas koriste peršun kao dodatak kod pripreme različitih jela. Svježa i aromatična biljka, ne samo što hranu obogaćuje odličnim ukusom i aromom, već je i dodatno zasićuje vitaminima.

Između ostalog, peršun je moćan diuretik, oslobađa nas otoka, infekcija urinarnog trakta i drugih zdravstvenih problema.

Ovaj recept napitka za mršavljenje je vrlo popularan na Balkanu, a zasnovan je na sposobnosti peršuna da iz organizma izbacuje suvišnu tečnost, ne narušavajući ravnonežu elektrolita u tijelu.

Navedena količina sastojaka je potrebna za jednodnevno korišćenje. Imajući u vidu izraženi diuretički efekat, ne preporučuje se povećavati dozu. Kod  hroničnih oboljenja, a takođe i u trudnoći, napitak od pešuna možete piti nakon konsultacije sa svojim ljekarom.

1-49

Sastojci:

– 5 supenih kašika isitnjenog lista peršuna
– 1 litra vode

Priprema:

Prelijte peršunov list proključalom vodom. Poklopite, i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Procijedite.

Napitak pijte u toku cijelog dana.

Peršun iz organizma uklanja toksine, a takođe, ubrzava metabolizam. S obzirom, na efikasnost ovog napitka, ne preporučuje se da ga uzimate više od pet dana uzastopno. Za održavanje procesa mršavljenja, pridržavajte se pravilnog režima ishrane.

(Uspešna žena)

  

Povezano

Najnovije