Viktorija (17) nestala nakon što je drugarica čula vrisak: Posle 22 godine, desio se šok preokret

Datum objave:

- Advertisement -

Policija iz Safoka obnovila je istragu 2019. godine nakon što je dobila sveže informacije o svedocima

Policija je uhapsila muškarca zbog sumnje da je ubio 17-godišnju devojku, koja je nestala na putu kući iz noćnog kluba 1999. godine.

- Advertisement -

Viktorija Hol je zadavljena i njeno telo je pronađeno u jarku ispunjenom vodom 24. septembra 1999, pet dana nakon što je poslednji put viđena živa.

- Advertisement -

Policija iz Safoka obnovila je istragu 2019. godine nakon što je dobila sveže informacije o svedocima.

Viktorija, ili Viki, iz Trimlej Seint Mari, napustila je dom uveče 18. septembra 1999. godine uputivši se na noćni provod sa prijateljicama u noćnom klubu Bandbok u Felikstoveu.

Devojke su napustile klub sledećeg jutra oko 1 sat ujutro i razišle se oko 2.20 ujutro, na nekoliko metara od Viktorijine kuće. Tada je poslednji put viđena živa.

- Advertisement -

Na kraju večeri, Viktorijine drugarice su krenule nazad autoputem prema svojim domovima dok su jele čips i pevale, pre nego što su se razdvojili na spoju Folkeners Vaja u 2.20 sati.

Nakon kratkog vremena, prijateljica Džema je čula vriske, ali pretpostavila je da se neko šali.

Viktorijini roditelji su se probudili ujutro i tada su otkrili da se njihova ćerka nije vratila kući, nakon čega je pokrenut je postupak za nestale osobe.

Njeno telo pronađeno je pet dana kasnije u ulici Kriting Seint Piter, oko 40 kilometara od mesta gde je poslednji put viđena.

Pronađena je bez odeće i ličnih stvari.

Slučaj je ponovo otvoren na 20. godišnjicu njene smrti nakon što je policija dobila nove „informacije od svedoka“ koje su u to vreme opisane kao „značajne“.

Više od 9.000 izjava, dokumenata, poruka i izveštaja iz prvobitne istrage pregledali su detektivi.

Policija iz Safoka saopštila je da je muškarac uhapšen u sredu ujutro zbog sumnje da je izvršio ubistvo povezano sa istragom.

Određen mu je pritvor, gde ostaje na ispitivanju.

On nije neko ko je prethodno bio hapšen u okviru istrage, saopštila je policija. (objektiv.rs)

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO

LM