Vaša MAŠINA ZA VEŠ prljavija je nego što mislite: STAVITE SAMO 1 NAMIRNICU i pogledajte rezultat ‘Ovo je tek nakon deset minuta pranja… Fuj!’

Objavljeno:

Majka dvoje djece koja je mislila da joj je perilica za rublje čista isprobala je trik za njeno čišćenje kako bi provjerila koliko je doista prljava. Rezultati su užasnuli druge ljude, piše Mirror.

Naime, ona je prije toga redovito čistila svoju perilicu i ostala je zapanjena nakon što je isprobala trik koji je razotkrio što se je uistinu skrivalo na njenim stijenkama. Svoje je otkriće podijelila u videu na TikToku.

pexels-photo-5591646

Pratiteljima je otkrila i kako pravilno očistiti perlicu. Njezin video pogledalo je preko dva milijuna ljudi, a prikazuje mamu kako pomoću tableta za perilicu posuđa uklanja prljavštinu iz vešmašine.

Rezultat već nakon deset minuta
Ona je video naslovila “Čišćenje perilice rublja. Čini se čista, no grdno sam pogriješila…”.

“Živim u svom stanu tri godine. Ova perilica je bila ovdje. Čistila sam je sredstvima za čišćenje i kristalima sode jednom mjesečno. Vidjela sam video o dubinskom čišćenju s dvije tablete za pranje posuđa, pa sam odlučila i ja to iskušati. Nisam puno očekivala”, kazala je mama.

Ubacila je dvije tablete u prazan bubanj, zatvorila vrata i odabrala program za pamuk na 60°C te ju je uključila.

“Koliko sam samo pogriješila…”, kazala je mama te je pokazala mutnu smeđu vodu koja se počela skupljati u bubnju. “Ovo je tek nakon deset minuta pranja… Fuj…”, rekla je.

Povezano

Najnovije