ESMA REDŽEPOVA IMALA JE 47 SINOVA I SAMO JEDNU KĆERKU: Evo čime se bavi jedina nasljednica pokojne pjevačice i kako IZGLEDA! (FOTO)

Objavljeno:

Pjevačica Esma Redžepova, čija smrt je pre 6 godina potresla domaću javnost, bila je poznata po humanitarnom radu i velikoj ljubavi koju je nesebično pružala svojim nasljednicima.

Naime, Esma je imala čak 47 usvojenih sinova i jednu kćerku. Esma je Eleonoru Mustafovsku usvojila pet godina pred smrt. Pokojna pevačica je bila oduševljena Eleonorom i za nju je imala samo reči hvale.

“Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dijete nego muško i nisam se prevarila. Eleonora je studirala na Univerzitetu u Skoplju. Sledeće godine diplomiraće solo pjevanje, a već tri godine članica je benda koji me prati”, govororila je ona.

Eleonora po završetku školovanja počela da gradi muzičku karijeru i publici se prije nekoliko godina predstavila pod umetničkim imenom “Malisha”.

Mlada pjevačica nije krila da joj je smrt majke veoma teško pala:

“Njen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje vjerujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama”, rekla je ona svojevremeno.

(Pink.rs)

Povezano

Najnovije