Umirala je od bolova misleći da ima kamen u bubregu: Otišla je u bolnicu i doživjela još veći šok!

Objavljeno:

Danet Glic, iz Južne Dakote, nije imala pojma da je trudna prethodne 34 nedelje jer “nikad nije imala jutarnje mučnine”.

U agoniji je otišla kod doktora misleći da će imati operaciju zbog kamena u bubregu, ali je umesto toga imala porođaj, i celo iskustvo opisala kao “apsolutno ludilo”.

– Kad je oštar bol počeo, mislila sam da je u pitanju kamen u bubregu jer sam ga ranije imala – kaže Danet.

Doktori su mislili da će Danet dobiti blizance, ali je dobila trojke! Iako već ima dvoje dece, uopšte nije imala pojma da je trudna.

– Nikad ne čujete da se trojke začnu prirodnim putem, a kamoli da ih bez znanja nosite 34 sedmice. Moja porodica i ja smo i dalje u šoku – kaže Danet.

Uz saglasnost supruga Ostina dala je deci imena Blejz, Džipsi i Niki.

Rođeni su u razmaku od četiri minuta i svako je težilo oko 1.8 kilograma.

Gospođa Glic je rekla da je počela da oseća bol u leđima i sa strane i verovala je da je problem kamen u bubregu.

– Toliko me je bolelo da sam jedino mogla da legnem u krevet i plačem. Bolelo me je da se pomerim, pa čak i kad dišem, te sam otišla u bolnicu kako bih imala operaciju i uklonila ih – priseća se Danet Glic.

Kad je urin dala na testiranje, rezultati su pokazali da je trudna.

– Uradili su mi ultrazvuk i rekli su mi da sam u blagoslovenom stanju sa blizancima, jer su čuli dva otkucaja srca. Bolovi koje sam osećala zapravo su bile kontrakcije, pa me je doktor proverio i video da sam otvorena četiri centimetra – kaže Danet.

Bila je prebačena u drugu bolnicu gde joj je urađen carski rez i svi su bili zaprepašćeni kad su shvatili da postoji i treće dete! Dobila je dve devojčice i dečaka.

– Nikad nisam osetila neki pokret, niti sam imala mučnine – Danet je i dalje u šoku. (magazin.ba)

Povezano

Najnovije