NAJEFIKASNIJI RECEPT PROTIV BOLNIH ZGLOBOVA – KOLJENA, LAKTOVA, RAMENA: Pomaže već nakon prvog nanošenja

Objavljeno:

Svima nama su poznati bolni osjećaji u zglobovima. Obično bol osjećamo u kolenima, ramenima, laktovima. Osjećamo se slomljeno. Poslije četrdesete vjerujemo da je to propratna pojava starenja.

A šta ako se bolovi pojavljuju u 25-30 godina? I to je starost? Naravno, razloga može biti više – traume, preopterećenja, lomovi, artritis, reuma, ali sada nećemo raspravljati o tome, nego kako da se rešimo bolova u zglobovima.

Pročitajte ovaj recept sa jednog ruskom sajtu narodne medicine.

Priprema se od jednostavnih sastojaka, koje u kuhinji posjeduje svaka domaćica. Djelotvoran i pomaže već poslije prvog nanošenja.

Domaća mast protiv bolnih zglobova. Recept:

Za pripremu masti biće potrebno:

– med, senf (najbolje je ljuti), so i soda bikarbona. Od svega po 1 supena kašika.

Sve temeljno promiješajte do homogene smjese. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu. To će biti vaša spasonosna mast.

Recept domaće masti protiv bolnih zglobova

Primjena:
Bolno mjesto dobro namazati ovom mašću i napraviti oblog, odnosno staviti najlonsku kesu i zavezati toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati 1,5-2 sata. Proceduru je najbolje raditi pred spavanje, da bi nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostao u mirnom stanju. Ujutru isprati.

Ne ograničavajte se jednim tretmanom, ponovite ga 4-5 dana uzastopno. Efekat ćete osetiti već poslije prve procedure. Poslije ponavljajte po potrebi. Masti biće dovoljno za nekoliko dana. Čuvajte je u frižideru.

Nećete vjerovati šta sve liječi senf. Ovaj ukusan začin se pravi od ljekovite biljke slačice ili gorušice. Pored toga što se koristi u medicini protiv bolnih zglobova, možete ga koristiti i u druge svrhe. Kada se opečete, nanesite deblji sloj i bol će nestati. Ako vas zaboli glava, namažite ga na čelo i sljepoočnice. Kada se prehladite i grebe vas grlo ili ste promukli, progutajte kašičicu ovog začina.

(Uspesna zena)

Povezano

Najnovije