NAJMOĆNIJE PRIRODNO SREDSTVO PROTIV OTICANJA NOGU: Popijte ovaj napitak i više nikada nećete imati problema!

Datum objave:

- Advertisement -

Oticanje nogu može nastati iz različitih razloga: vrućina, problemi sa krvnim sudovima, poremećaj rada bubrega, trudnoća, srčana insufijencija, hormonski poremećaji…

Ovaj problem ne treba uzimati olako, a najbolje je odmah se konsultovati sa ljekarem da se utvrdi šta je konkretno dovelo do oticanja donjih ekstremiteta.

- Advertisement -

Narodna medicina raspolaže širokim arsenalom različitih sredstava protiv otoka, ali, najvjerovatnije, najefikasnije od njih je – odvar peršuna koji efikasno izbacuje suvišnu tečnost iz organizma.

cajj
- Advertisement -

Prirodni diuretik kod otoka nogu:

Da biste pripremili odvar od peršuna za uklanjanje otoka, biće potrebna i svježa zelen i sam korijen, odnosno cijela biljka.

Dobro operite i sameljite cijeli peršun na mašini za mljevenje mesa, ili isitnite na drugi, za vas pogodan način. Stavite smjesu u termos, prelijte sa 500 ml ključale vode. Ostavite da odstoji preko noći. Ujutro procjedite. To je količina odvara koju ćete, pijući po trećinu, popiti u toku dana.

caj-persun-2-1280x720
- Advertisement -

Odvar se pije 2 dana uzastopno (za sutra pripremite novi odvar). Nakon toga napravite pauzu 3 dana i ponovo pripremajte i pijte 2 dana.

Već nakon prva 2 dana, primetićete značajno smanjenje otoka u nogama i moći ćete, sa lakoćom, obuti svoje omiljene cipele!

  

- Advertisement -

© JednaIstina.info 2023

POVEZANO