MILICA KON OBJAVILA JE DA JE OPERISALA RAK, a evo ko je njen suprug: Poznati muzičar, djeci su dali neobična imena (FOTO)

Objavljeno:

Milica Kon, supruga muzičara Marka Kona, oglasila se iz bolnice KBC „Bežanijska kosa“, gdje je operisala kancer. Sa pratiocima na „Instagramu“ podijelila je fotografiju iz bolničke postelje, kao i prve vijesti poslije intervencije.

66191-milica-kon-3-iff

„Operacija je protekla savršeno, kao i jcelokupan boravak u KBC ‘Bežanijska kosa’. Hvala do neba divnom dr Graniću i celokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor“, napisala je Milica.

Milica Kon u nedavnom intervjuu je rekla  kako joj suprug, muzičar Marko Kon, daje savjete zlata vrijedne na svim životnim poljima.

– Tu i tamo mi da neki savjet i mogu slobodno reći da je zlata vrijedan. On je jedan mudrac i najbolje savjete daje ne samo meni već i drugima i to na svim životnim poljima – kaže Milica za „Blic“, a onda se osvrće na majčinstvo.

– Trudim se da budem dosljedna majka. To je ključ. I to me je 2020. godina naučila. Djeca vole doslejdnost. Da znaju šta ih čeka. Jak zid. Okvir u kojem mogu da se kreću. Tako da nisam ni jedno ni drugo. Ono što je važno, toga se držim, a što nije ispunjavam im želje – govori voditeljka koja zaključuje da Ernest i Klara ni na koga ne liče iz porodice.

mako-i-milica-kon

  

Povezano

Najnovije