ANABELA IMA 46 GODINA, A ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA BEZ ŠMINKE I FILTERA NA SLIKAMA: Objavljena slika sa mora, JE LI MOGUĆE?!

101

Anabela Atijas je iza sebe ostavila turbulentan period koji je bio prožet raznim svađama sa članovima porodice. Sada su se strasti stišale, pala su neka pomirenja ili su se bar zakopale ratne sjekire, a skoro je postala i baka što ju je učinilo posebno sretnom!

screenshot-10

Anabela je trenutno sa svojim suprugom i najmlađom ćerkom na ljetovanju u Egiptu, odakle objavljuje mnogobrojne fotografije.

Fotografije majke i ćerke razniježile su mnoge, a Anabela je okačila i nekoliko selfi fotografija na kojima je impresionirala svojom ljepotom bez ikakvih filtera i šminke.

Anabela ima 46 godina ali se to na njenom licu ne vidi. I dalje izgleda negovano i mladoliko, a mnogi vjeruju da se proljepšala jer se konačno posvetila sebi:

screenshot-11
– Napokon se posvetila sebi, prestala skakati za ludacima… U istoj smo situaciji… Koliko god čovjek želi da uputi i pomogne, na kraju kažu:”Miješaš mi se u život”. Sve pustila, posvetila se sebi… Eh jedino je problem kad tad dođu da te traže… A doći će, vjeruj Anabela – napisala je jedna od pratiteljki.

Izvor:Puls