3 NAČINA GUBITKA DUPLOG BRAZA BEZ PILULA, INJEKCIJA ILI HIRURGIJE

Objavljeno:

Prvo što primijetimo na nekome je njegovo lice i bilo bi vrlo neprivlačno ako na njemu bude malo masnoće.

Liječnici zaprepašteni: Uklanjanje madeža i kože nikad nije bilo jednostavnije (bez operacije)
Sponzorirao Revcontent
Mnogi ljudi neprestano daju sve što imaju kako bi izgubili suvišnu nakupljenu masnoću na licu ili u području vrata, jer za njih ne postoje fizičke vježbe. Pa čak i ako ste na dijeti ili računate i smanjite kalorije koje unosite, to neće pružiti nikakav pozitivan učinak.

ISPOD VAM PREDSTAVLJAMO TOP 3 NAJUČINKOVITIJE VJEŽBE ZA UREĐIVANJE LICNIH MIŠIĆA I UKLANJANJE DUPLOG BRAVA:

  1. Vježbe za obraz

Jednostavno jako uvucite obraze i dok ste u tom položaju nasmiješite se ne puštajući obraze. Ova vježba moći će tonizirati mišiće naše čeljusti, obraza i cijelog lica.

  1. Podizanje brade Da biste uklonili dvostruku bradu, napravite vježbu podizanja brade. Okrenite se prema stropu i samo je pokušajte poljubiti, baš poput ribe ustima, i zadržite je nekoliko sekundi. Napravite nekoliko ponavljanja, svaki dan.
  2. Vježbanje mišića lica

Ako želite ojačati mišiće lica i vježbati ih nakon gubitka kilograma, radite ove vježbe kao u videu i gore navedene.

Gubitak masnog tkiva u cijelom tijelu

Glavna stvar koju morate učiniti kako biste smanjili masnoću na području lica je početi gubiti kilograme. Evo nekoliko načina za vrlo učinkovito smanjenje tjelesne težine:

  1. Započnite dan doručkom

Nikad ne preskačite obrok za doručak, jer je on najvažniji tijekom cijelog dana. Doručak pojačava ili pokreće vaš metabolizam koji proizvodi ogromne količine energije za cijeli dan. Da biste još više pojačali metabolizam i ubrzali proces sagorijevanja kalorija, malo vježbajte prije obroka za doručak.

  1. Smanjite kalorije

Unos kalorija na dnevnoj bazi trebao bi biti ograničen. Ograničavanje unosa kalorija pomoći će vam prepoznati koja hrana poboljšava vaše zdravlje, a koja ne.

  1. Smanjite unos alkohola

Pljuvačne žlijezde u našem području lica utječu na konzumaciju alkohola i one nabreknu, što uzrokuje razvoj dvostruke brade i napuhnutog lica. Stoga biste trebali izbjegavati ili smanjivati ​​konzumaciju alkohola što je više moguće kako biste spriječili ova stanja i dobili čistu i glatku kožu.

  1. Izbjegavajte šećere i slatkiše

Često se debelo lice može pojaviti zbog zadržavanja vode ili nadutosti. I uglavnom su ta dva stanja uzrokovana šećerom ili soli. Stoga biste trebali izbjegavati bilo koju vrstu hrane koja se prerađuje, poput sode, slatkiša, slatkiša ili bilo koje vrste proizvoda u konzervi, zamijenite sve te proizvode nekim voćem i svježim povrćem.

Čim počnete izbjegavati ove procesirane namirnice, šećere, alkohol i stat da pijete potrebnu količinu vode, što sve dovodi do nadutosti, a čim započnete vježbati i vježbati, iskusit ćete mnogo dobrobiti.

Promjene ćete primijetiti odmah, što će vas potaknuti na još zdravije promjene u vašem životu, a na taj ćete način imati vitko tijelo i lice općenito.

Izvor: https: //getnaturalmedicine.com/2018/02/11/3-ways-lose-double-chin-without-pills-injections-surgery/

Povezano

Najnovije