Voli sebe!

Objavljeno:

Razmislimo o nekim glavnim emocionalnim problemima s kojima se susreću mnogi kronični zdravstveni bolesnici – strahu, krivnji, depresiji i možda nekom sramu. Iako nisam psihijatar ili psiholog, između svih svojih godina na ovom planetu i činjenice da više od trideset godina radim s puno kroničnih bolesnika, uključujući pacijente s rakom, naučio sam nekoliko stvari koje bih želio podijeliti s vama.

Čvrsto osjećam da je emocionalno iscjeljivanje VELIKI dio iscjeljenja, pogotovo kada je riječ o kroničnom zdravstvenom stanju!

Kad se osobi dijagnosticira kronično zdravstveno stanje, strah je možda prva emocija koja joj prođe kroz um. “Hoću li se ikad popraviti?”, Komentar je koji često čujem kad se obratim pacijentima s kroničnim stanjem. Zapamtite, naslov mojih knjiga – You Can Beat (naziv stanja) … Naravno! Neka ovo bude vaša prva potvrda svaki dan; prihvatite ovaj novi životni izazov kao priliku, a ne kao krizu. Ovo JE vaša prilika da vratite kontrolu nad svojim tijelom, umom i duhom, sve što trebate je slijediti vitalne informacije koje vam dajem! Razmislite o tome koji je vaš najveći strah kada živite s bilo kojom kroničnom bolešću. Postoje prirodni protokoli o kojima opširno raspravljam u svojim knjigama koji su neinvazivni, sigurni i promiču energiju i snagu. Nešto što vašem tijelu nedostaje ili mu je nedostajalo, zato prigrlite svoje strahove i pobijedite ih.

Krivnja je još jedna prepreka za oboljele od kroničnih bolesti. Skloni su razmišljanju o svim lošim odlukama koje su možda donijeli u svom životu i osjećaju da zapravo zaslužuju osjećati se užasno. NITKO nikada ne bi smio osjećati da zaslužuje biti bolestan! Pustite prošlost i počnite živjeti život bez krivnje. Bog vas nije stavio na ovaj planet da se borite dan za danom! Dao vam je izbor kako želite živjeti svaki dan, pa živite slobodno i živite u trenutku!

Sram je usko povezan s krivnjom. Dok razmišljamo o tome kako smo možda iskoristili svoju mladost i zdravlje, sada se možemo sramiti zbog toga. Svi mi griješimo, to je dio ljudskog bića, zato oprostite si SADA i krenite naprijed. SVI imamo prtljagu, bacite je gdje god se nalazili i pustite je! Ako vam drugi ne žele oprostiti, ne brinite zbog toga, jer svjedoče vašoj novootkrivenoj snazi ​​i pozitivnom svjetlu, jednostavno mogu pronaći oprost u sebi. Zapamtite, ovo ste vi koji se borite za svoj život, zato to hrabro koračite i oprostite sebi. Živite svaki dan ljubazni prema sebi i drugima.

Depresija vam zapravo može zabraniti zacjeljivanje; dok ruši zdrave stanice iz čistog zdravog stanja. Vi ćete imati posla s liječnicima koji su se možda desenzibilizirali od svojih pacijenata. To se događa u zdravstvenoj zajednici, međutim, ne kod mene! Držite se za sebe i recite – Ja mogu pobijediti (naziv bolesti)!

Nećete biti isti nakon borbe s bilo kojim kroničnim stanjem. Ili možete izgubiti svoju vjeru i nadu, ili možete evoluirati u mjesto koje više volite iznutra. Sad ću vam reći, ovo nije mali izazov. Naučite značenje svoje depresije, straha, bijesa ili bilo koje druge negativne emocije koju možda trenutno osjećate. Primijetite da unutarnja kreativnost i snaga obitavaju u vama i počet ćete dobivati ​​taj poriv da nešto učinite.

Ovo je početak te evolucije za novi početak, a upravo SADA je polazna točka. Istražite sve informacije koje vam dajem u svojim knjigama, obratite se drugima, upoznajte ljude koji se također suočavaju s ovim kroničnim stanjem poput vašeg i prevladavaju ga. Zaboravite osjećaj da se borba za nešto više jednostavno ne isplati. TI SI VRIJEDAN TOGA!

Nabavite komad papira, ili još bolje, pokrenite časopis i započnite s izradom popisa „obaviti“. Istražite svaki pojam koji vam dam u svojim knjigama, svaki test, sve vrste protokola itd.

Internet je sjajan resurs, iskoristite ga! Napravite popis svojih strasti, stvari koje volite raditi, stvari koje želite raditi – I radi ih !. Živite svaki dan u pozitivnom svjetlu; klonite se negativnih misli ili ljudi. Svima kažem da sam “alergična na negativne ljude” jer JA JESAM! Ako opazim da ste najmanje negativni, nećete me vidjeti ni na koji način, ni u obliku ni u obliku.
Snažno vjerujem u Boga i znam da dobri Gospodin svakodnevno radi u mom životu. Ne kažem da morate vjerovati u Boga da biste izliječili, ali možda razmislite o ponovnom povezivanju s duhovnom stranom sebe.

U kineskoj medicini osjećaji su povezani s određenim organima kao što je jetra s bijesom i ljubomorom. Bubrezi su povezani sa strahom i tjeskobom. Želudac je povezan s gađenjem, pluća s tugom, žučni mjehur s ogorčenjem, a slezena s niskim samopoštovanjem. Neriješene emocije mogu i utječu na vaše fizičko zdravlje!

Povezano

Najnovije