Čudne stvari koje dečki rade kad su sami

Objavljeno:

Dečkima može biti lako pustiti njihovu divlju stranu da izađe kad su sami i daleko od ostatka svijeta. Od mirisa do napada hladnjaka, postoji nekoliko načina na koji provode vrijeme kad svi napuste sobu. Iako žene možda ne razumiju muškarce, nastavljaju raditi nekoliko čudnih stvari čak i kad su same.

Napad na njihovu vlastitu sobu

Dečki su znatiželjni što posjeduju i lako mogu zaboraviti ono što su ostavili u ormaru ili skrili ispod kreveta. Kad su dečki sami i imaju slobodnog vremena, vjerojatno će proći kroz baseball karte iz djetinjstva, odigrati staru video igricu iz vremena kada su bili tinejdžeri ili čak pročitati nekoliko knjiga koje su bile ispod stare kutije za pizzu. Iako možda zapravo neće očistiti sobu, sigurno će istražiti sadržaj prije nego što prijeđu na drugu aktivnost.

Gledajte televizijske emisije Reality

Iako su djevojke puno sklonije sjediti za najnoviju epizodu U koraku s Kardashiancima, muškarci su puno spremniji gledati i reality televiziju kad ih nitko ne gleda. Njima su borbe i drame mačaka često zanimljive, umjesto da se igraju.

Snimite Selfieje

Iako su selfiji često bolje prepustiti djevojkama, dečki ne mogu odoljeti iskušenju da vide kako izgledaju na kameri, pa čak i da slike spreme na svoj telefon. Za svakoga tko je ikad nagazio na tipa kad je sam, vjerojatno su ga vidjeli kako radi svoje pačje lice ili pokušava izgledati mačo ispred svog pametnog telefona.

Eksperimentirajte s hranom

Umjesto da čeka da mu netko napravi hranu, mnogo je vjerojatnije da će muškarac napasti stražnji dio hladnjaka i pronaći nekoliko sastojaka koji nisu previše prošli datum isteka kada je gladan ili mu je dosadno. Od izrade pizze s tortilja čipom do stvaranja pite od slatkiša i sladolednog blata, ne srami se istraživati ​​nove okuse i pojesti cijelu stvar.

Povezano

Najnovije